0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Het verschil tussen een vibrator en een dildo

Het verschil tussen een vibrator en een dildo

Wat is het verschil tussen een dildo en een vibrator? Dat is een veelgestelde vraag en ik zal het proberen zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Wat is het verschil tussen een vibrator en een dildo?

De verschillen tussen een vibrator en een dildo zijn enorm. In de volksmond worden deze twee termen door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil. De meest voor de hand liggende is uiteraard is dat een vibrator vibreert en een dildo dit niet kan. Tegenwoordig kunnen veel dildo's ook vibreren, waardoor het soms erg moeilijk te bepalen is of het nou een dildo of vibrator is. Ook de vorm speelt een grote rol bij de bepaling of het een dildo of vibrator is. Bij een vibrator wordt er vaak aandacht besteedt aan het design, de fucties en de gebruikersvriendelijkheid. Een dildo heeft meestal de vorm van een penis of een vergelijkbare vorm, en kan je tegenwoordig van glas, metaal, hout, of kunststof krijgen. Vibrators en dildos kunnen voor zowel mannen als vrouwen voor anale of vaginale penetratie worden gebruikt.

 

Soorten Dildo's en vibrators

Tegenwoordig is er een hele ruime keuze dildo's en vibrators op de markt die makkelijk online te bestellen zijn en die in een volledig blanco pakketje worden verstuurd (vaak mag het ook niet bij de buren worden afgegeven). Dildo's zijn beschikbaar voor vaginale en anale penetratie en er bestaan veel verschillende soorten zoals een glazen dildo, anaal dildo, dubbele dildo, dikke dildo, buttplug, en voorbind dildo's elke dildo heeft zijn eigen afmetingen en kleuren. Vibrators komen in nog veel meer verschillende soorten voor zoals een Tarzan Vibrator, mini vibrator, Anaal Vibrator, Prostaat Vibrators, xxl vibrator, G-spot vibrators, opleg vibrators en nog veel en veel meer soorten vibrators.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »